ateh's FotoPage

By: ateh ac

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 4-Feb-2006 10:02 Email | Share | | Bookmark
Seminar Kenegaraan BTN, KUTKM 2006

model ke?
rehat jap
manjer ler tuu
View all 24 photos...
Bukan nak kata terpaksa datang, tapi benda ni dah macam penting kat seme student IPTA kalau nak grad, even benda yg same je yg diperkatakan. Aku ambil peluang ni utk amik gambr ngn classmate. So nilah antara muka2 classmate aku (termasuk dari class lain)


Thursday, 2-Feb-2006 16:42 Email | Share | | Bookmark
Penaga - Penang

anak sedara angkat.. cute kan?
samela gak..chubby sket..haha
mak angkat aku
View all 7 photos...
Ok. aku baru je beli camera digital ni. Baru masuk 2 minggu kot. Kebetulan nak pergi Penang plak. So aku test la seme function dia. Memula dulu aku main bantai je tanpa tgk manual dia, kesan dia seme pic dia blur n kelam sangat. Tensen!! So aku amik iktibar dari situ, aku start baca manual dia sampai mana-mana yg patut. The result was fantastic. Lawatan ke Penang kali sambil jejalan aku tangkap gambo!!

Macam2 kenangn di sini. Paling aku xleh lupe, bila aku nk tangkap gambar sawah padi, aku terjatuh dalam parit, maluuu seh!! Berbau selut tak ingat.. kene gelak tak kira lagi.


Thursday, 2-Feb-2006 03:42 Email | Share | | Bookmark
cubaan pertama

aku
pertama cuba
kedua tahu
ketiga sedia dan biasa..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net